Carré confituur met slagroom

Carré confituur met slagroom

26 december 2016 Koken 0

Ingrediënten
– 1 vel bladerdeeg (uit de koelkast)
– 1 pot abricozenconfituur
– 1 eigeel
– bakpapier
– slagroom

Bereidingswijze
– Warm de oven voor op 180°C
– Leg bakpapier op een ovenplaat.- Doe de bladerdeeg erop en snij een groot vierkant uit de bladerdeeg, prik gaatjes in de bladerdeeg.
– Smeer de confituur er rijkelijk op, maar blijf 1 cm van de
randen af.
– Snij repen af van het restje van de bladerdeeg en leg deze op de randen van het vierkant, als extra muurtje.
– Snij nog verder repen uit de bladerdeeg en leg kruiselings op elkaar.
– Smeer de randen in met bladerdeeg, zet de ovenplaat in de oven gedurende 20 min op 180°C.
– Je kan dit serveren met wat slagroom.

Geef een reactie